Word jij onze CNC Programmeur & Operator?

Grijsen Park & Straatdesign is een familiebedrijf uit Winterswijk dat gespecialiseerd is in het produceren en assembleren van hoogwaardig straatmeubilair. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen en produceren we producten om de openbare ruimte in Nederland (en inmiddels ook daarbuiten) elke dag een stukje mooier te maken. En jij kunt daar aan mee werken!

Grijsen staat voor een nieuwe fase in de automatisering van het productieproces. In deze fase gaan wij ons volledige houtbewerkingsproces automatiseren, mede door al onze houten producten een unieke code te geven. Deze unieke code gaat ons CNC-bewerkingscentrum instructies geven over hoe het ruwe hardhout precies bewerkt moet worden. Voor de programmering en bediening van het nieuwe CNC-bewerkingscentrum zijn wij daarom op zoek naar een:

CNC Programmeur & Operator

Als CNC Programmeur & Operator ben jij nauw betrokken bij het opnieuw vormgeven en automatiseren van ons productieproces. Jij krijgt de mogelijkheid om jouw eigen visie los te laten op de automatisering. Aangezien Grijsen zich nog aan de vooravond van dit proces bevind, staat de invulling hiervan nog niet vast. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid en vrijheid om deze stap met succes te nemen.

Je vertaalt onze productietekeningen naar CAD/CAM programma’s voor het CNC-bewerkingscentrum. Je programmeert en bedient het bewerkingscentrum om de houten elementen voor ons straatmeubilair te produceren. Je bent uiteindelijk betrokken bij het gehele proces: van productietekening tot het eindproduct.

Daarnaast ben jij dé schakel tussen Grijsen en de klanten die hun houtbewerking willen uitbesteden. Je gaat dus aan de slag met verschillende opdrachten van verschillende groottes en zelfs voor verschillende opdrachtgevers. Geen enkele opdracht is hetzelfde. Hierbij werk je nauw samen met je collega’s.

Bij jouw werkzaamheden als CNC Programmeur & Operator maak je gebruik van het tekenpakket Solid Works en zet je deze over naar bSolid. Je bent creatief en neemt verantwoording voor de kwaliteitseisen waaraan de output van de machine moet voldoen. Grijsen staat immers garant voor een hoge kwaliteit.

Onze CNC Programmeur & Operator beschikt over:

  • Kennis en ervaring in CNC-programmering en machine bediening (5-assige, Biesse)
  • Kennis van 3D tekenpakketten
  • Flexibele en proactieve werkhouding
  • Technische opleiding op mbo-niveau
  • Oog voor detail

Dit kun je van ons verwachten:

Nu denk je vast: ‘Maar wat kan Grijsen Park & Straatdesign mij bieden?’. Goede vraag! Aangezien Grijsen voor een nieuwe fase in de automatisering van het productieproces staat, bieden we jou de ruimte om te ontdekken en te innoveren. Hoe jouw functie er exact uit gaat zien, heb je dus zelf nog gedeeltelijk in handen. We bieden je een werkplek met veel afwisseling, aangezien je jouw eigen tekeningen ook daadwerkelijk mag programmeren en uitvoeren.

Wat bieden wij jou:

  • Fulltime dienstverband
  • Ruimte om te ontdekken en te innoveren
  • Een werkplek bij een gezond en groeiend familiebedrijf
  • Veel afwisseling
  • No-nonsens cultuur met een Achterhoekse werkmentaliteit

Lijkt je de werkplek interessant? En lijkt het je leuk om de openbare ruimte van Nederland elke dag weer een beetje mooier te maken? Wil je met ons meegroeien en samenwerken in een hecht team waar creativiteit en initiatief nemen gewaardeerd wordt?

Aarzel vooral niet! Stuur jouw motivatie en CV voor 1 juni 2021 naar hr@qrijsen.nl Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Frank Navis. Dit kan telefonisch: 0543 – 820 981 of per mail: f.navis@grijsen.nl