Verblijfsgebied Danzigerkade Amsterdam ingericht met meubilair

Danzigerkade 1
Danzigerkade 2
Danzigerkade 3
Danzigerkade 4

 

De Danzigerkade in Amsterdam is enkele jaren geleden getransformeerd van ouderwetse haven naar een modern bedrijfsgebied. Wat voorheen de plek was waar vrachtschepen met boomstammen binnenkwamen is nu de huisvesting geworden van veel toonaangevende bedrijven. De panden zijn modern en levendig ontworpen en hebben een hoogwaardige uitstraling.

Hoogwaardige buitenruimte

Deze hoogwaardige uitstraling is ook doorgetrokken naar de inrichting van de buitenruimte. De combinatie van veel groen en een bijzondere soort bestrating dragen bij aan het totaalplaatje. Voor advies op het gebied van buitenmeubilair is Grijsen ingeschakeld. In de buitenruimte was er behoefte aan zitgelegenheid. Na een inventarisatie is er de keuze gemaakt voor Notaris banken uit het assortiment van Grijsen. De Notaris banken hebben een elegante en vriendelijke uitstraling. Vanwege de golvende vorm is het zitcomfort van de bank ook optimaal. In totaal worden er 24 Notaris banken geplaatst op de kade.

Afvalbakken met asbak

In een verblijfsgebied komt er ook afval vrij. Om te voorkomen dat er zwerfafval ontstaat is er gekozen om afvalbakken te plaatsen. Bij de afvalbakken is er de keuze gemaakt voor de Constructo 102 afvalbak uit het assortiment van Grijsen. Deze hoogwaardige afvalbak is uitgevoerd in een speciale AKZO-kleur en is voorzien van een noppenpaneel. Dit noppenpaneel dient als anti-aanplak middel. Verder zijn de afvalbakken voorzien van een geïntegreerde asbak in de kap.

Toegepaste producten