Vacature commercieel technisch medewerker

Ben jij iemand met lef en die goed kan onderhandelen? Aarzel niet en reageer direct!

Grijsen is al 30 jaar een toonaangevende speler op de markt van straatmeubilair. De producten die wij leveren, voornamelijk afvalbakken en banken, zijn inmiddels een kenmerkend onderdeel geworden van het straatbeeld in Nederland en ver daarbuiten. Onze producten kenmerken zich door kwaliteit, vakmanschap en design. Daarnaast ontwerpt en produceert Grijsen schitterende maatwerkprojecten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als commercieel medewerker binnendienst houd jij je bezig met de verkoop van onze producten. Je onderhoudt contacten met klanten, brengt offertes uit en volgt deze op. Samen met collega’s maak je calculaties voor kleine maatwerkprojecten. Je voorziet de klant van product- en technische informatie, advies en denkt mee over een passende oplossing. Als commercieel binnendienst medewerker ondersteun je tevens collega’s van de buitendienst door het uitwerken van (technische) vragen van klanten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een mbo+ denkniveau in een commerciële / technische richting.
  • Je beschikt over relevante verkoopervaring.
  • Je bent gedreven en enthousiast.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent in staat om goed naar de wensen van de klant te luisteren en hier commercieel op in te springen.
  • Je bent stressbestendig en weet goed overzicht te houden over je werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?
Het is een fulltime dienstverband. Wij bieden een mooie werkplek bij een gezond en groeiend familiebedrijf dat straatmeubilair produceert. Bij Grijsen stimuleren wij de zelfontwikkeling en willen met elkaar beter worden en groeien. Dit doen wij al dertig jaar. We hebben een no-nonsense cultuur en een nuchtere, Achterhoekse werkmentaliteit.

Wil jij met veel enthousiasme, in een hecht team, mooie producten verkopen die je overal terug ziet op straat? Stuur je motivatie en CV voor 23 augustus naar hr@grijsen.nl

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Frank Navis, telefonisch: 0543-820981 of per mail: f.navis@grijsen.nl