Muzikale invulling voor de buitenruimte!

Sociale interactie tussen jongeren is belangrijk. Om dit te stimuleren biedt Grijsen de Fono. Deze unieke DJ-tafel is geschikt voor de buitenruimte en speelt in op de interesse van de jeugd zoals het veelvuldig gebruik van smartphones, het luisteren en delen van muziek en het rondhangen met vrienden. Dankzij de Fono creëert u de ideale ontmoetingsplek voor jongeren.

De Fono is ontstaan uit de samenwerking van Grijsen met Yalp, producent van speeltoestellen en sportproducten. Voor de ontwikkeling van de Fono is er nauw samengewerkt met professionele DJ’s. Daardoor heeft de Fono grote overeenkomsten met een professionele DJ-tafel, maar is het gebruik ervan simpel. Je hoeft alleen maar een apparaat, zoals smartphone of tablet, die muziek afspeelt op de tafel te leggen en de muziek wordt door de Fono live overgenomen en versterkt.

De Fono is voor iedereen toegankelijk en er is, In tegenstelling tot bijvoorbeeld bluetooth, geen aanmeldprocedure. Zodra de telefoon op de DJ-tafel ligt is het heel gemakkelijk om, net als professionele DJ’s, effecten toe te voegen aan de muziek, zoals een echo of crossfader. Scratchen kan met behulp van de herkenbare zwarte, draaibare platen en door twee muziekdragers op de Fono te leggen is het mogelijk om meerdere nummers door elkaar te mixen. Laat de jeugd voor even een echte DJ zijn!

Deze unieke DJ-tafel daagt jongeren uit om hun muzikale creativiteit de vrije loop te laten en muziek te maken, aan te passen en te delen. De DJ-tafel Fono is ontwikkeld door Yalp en vormt samen met het houten straatmeubilair van Grijsen een bijzonder product.