Pure Eiken picknickset I

SKU: d8c0634afc6f Categorie:
Meer informatie aanvragen

De Pure Eiken picknickset is met zijn markante design een aanwinst voor iedere omgeving. De kubistische, houten vorm van de poefjes ogen van alle kanten puur en eerlijk net als het robuuste tafelblad. De combinatie van hout met staal geeft de picknickset tevens een chique uitstraling.

Eiken bevat van nature looizuur. Dankzij het looizuur is het hout goed bestand tegen schimmels en aantastingen. Ditzelfde looizuur zorgt ook voor zwarte verkleuringen, wanneer het in aanraking komt met ijzerdeeltjes. Het in aanraking komen met ijzerdeeltjes kan gebeuren vanuit de lucht, door water of rechtstreeks contact. In de buitenomgeving is deze vlekvorming niet tegen te gaan en hoort het bij het natuurlijke karakter van het hout. Het kan ook voorkomen dat het looizuur uit het hout terechtkomt op de bestrating onder de bank. Dit kan zorgen voor vlekken op het straatwerk die op den duur ook weer verdwijnen.

Let op! De banken uit de Pure Eiken serie kunnen relatief grote scheurvorming vertonen.
Dit is onderdeel van het ontwerp.

Exclusief

Betonvoeten

Materiaal bank

Zitvlak en tafel: FSC 100% Inlands Eiken

Materiaal onderstel

tafel: staal koker 4mm x 150mm x 150mm, poef 4mm staal, thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 μ in RAL kleur naar keuze.

Afmeting

Lengte = 1420mm, breedte = 1420mm, hoogte v.a. maaiveld 800mm

pure_picknicksetII_maattekening