Pure Douglas picknickset I

Categorieën: ,
Meer informatie aanvragen

De Pure Douglas picknickset I is met zijn markante design een aanwinst voor iedere omgeving. De kubistische, houten vorm van de poefjes ogen van alle kanten puur en eerlijk net als het robuuste tafelblad. De combinatie van hout met staal geeft de picknickset tevens een chique uitstraling.

Voor het hout van deze picknickset heeft Grijsen bewust gekozen voor 100% FSC gecertificeerd Douglas uit bossen van Staatsbosbeheer. Voor Staatsbosbeheer is duurzaam oogsten, naast beschermen en beleven, een vorm van benutten. Door de samenwerking met Grijsen krijgt dit hout een nuttige toepassing in de vorm van de Pure Douglas picknickset en gaat het nog jaren mee. De opgeslagen CO2 blijft zo nog steeds in het hout vastgelegd.

Let op!

  • De banken uit de Pure Douglas serie kunnen relatief grote scheurvorming vertonen.
    Dit is onderdeel van het ontwerp.
  • Het kan voorkomen dat er hars uit het verduurzaamde Douglas komt. Het hout bevindt zich dan nog in het uithardingsproces. Dit hoort bij het natuurlijke karakter van het hout, maar is slechts een tijdelijk proces. Na het uitharden kan de hars eenvoudig worden weggehaald met een schuurpapiertje of een borsteltje.
Afmeting

Tafel: Lengte = 1000mm, breedte = 720mm, hoogte v.a. maaiveld 790mm Poefje: Lengte = 350mm, breedte = 350mm, hoogte v.a. maaiveld 450mm

Materiaal

FSC 100% Inlands Douglas

Materiaal onderstel

4 mm staal, thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 μ in RAL kleur naar keuze.

Exclusief

Betonplaat

pure_picknicksetII_maattekening