Plane Solid enkelzits met rug

Categorieën: ,
Meer informatie aanvragen

Deze bank is een prachtige enkelzits bank uit de Plane Solid serie. Het zwevende karakter van de bank komt ook in deze bank weer goed naar voren. De bank nodigt, met zijn vriendelijke ronde hoeken, uit om er op te gaan zitten. Het ontwerp van de Plane Solid enkelzits met rug is door zijn zachte, solide vorm mooi in verhouding. De bank is bovendien uitgerust met een rugleuning voor extra zitcomfort. De rugleuning is, net als de bank, volledig in 100% FSC hardhout uitgevoerd.

Kenmerken

  • Zwevend effect
  • Extra zitcomfort door de rugleuning
  • Robuuste uitstraling.

Zwevend in de openbare ruimte

De Plane Solid serie wordt ook wel de zwevende bankenserie genoemd. De Solid banken zijn zo ontworpen dat het lijkt alsof de banken enkele centimeters boven de grond zweven. Dit, en de afgeronde hoeken geven deze stoere en robuuste banken een vriendelijke uitstraling. Door vakmanschap en jarenlange ervaring met houtbewerking lijkt de bank uit één stuk hout gemaakt te zijn.

Materialen

De bank wordt geproduceerd van staal en hout. Het staal wordt thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Hierdoor gaat de bank, net als onze andere producten, lang mee in de openbare ruimte. De zitting is gemaakt van onbehandeld tropisch hardhout. Dit hout is voor 100% afkomstig FSC-certificeerde bossen. Dit betekent dat het hout op een duurzame en verantwoorde manier is geoogst.

Afmetingen

Lengte = 2600 mm, breedte = 595 mm, hoogte v.a. maaiveld = 845 mm

Materiaal zitvlak

FSC 100% tropisch hardhout onbehandeld, duurzaamheidsklasse 1

Materiaal rugleuning

FSC 100% tropisch hardhout onbehandeld, duurzaamheidsklasse 1

Lengte rugleuning

1600 mm

Materiaal onderstel

Staal, 4 mm, thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 µ in RAL kleur naar keuze

Exclusief

Betonvoeten

Gewicht excl. betonvoeten

490 kilogram