Nine zonder rugleuning
In samenwerking met de Duitse landschapsarchitect Michael Hennemann, heeft Sineu Graff een nieuwe design bank ontwikkeld voor de openbare ruimte. Deze bank, genaamd de Nine, bestaat uit 9 latten, waarvan er twee de grond in gaan en zo het onderstel van de bank vormen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

Nine met 3 vaste rugleuningen

In samenwerking met de Duitse landschapsarchitect Michael Hennemann, heeft Sineu Graff een nieuwe design bank ontwikkeld voor de openbare ruimte. Deze bank, genaamd de Nine, bestaat uit 9 latten, waarvan er twee de grond in gaan en zo het onderstel van de bank vormen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze variant van de Nine bank heeft drie vaste rugleuningen, gemaakt van transparant kunststof, dat de bank een uniek, luchtig en speels design geeft. Tevens zorgen de rugleuningen voor extra zitcomfort.


Nine met 1 vaste en 2 verschuifbare rugleuningen

In samenwerking met de Duitse landschapsarchitect Michael Hennemann, heeft Sineu Graff een nieuwe design bank ontwikkeld voor de openbare ruimte. Deze bank, genaamd de Nine, bestaat uit 9 latten, waarvan er twee de grond in gaan en zo het onderstel van de bank vormen. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze variant van de Nine bank heeft 1 vaste en twee verschuifbare rugleuningen. Deze zijn gemaakt van transparant kunststof en geven de bank een uniek, luchtig en speels design. Tevens zorgen de rugleuningen voor extra zitcomfort.

Materiaal bank

gelamineerd Lariks hout (met of zonder coating) en transparante kunststof rugleuningen.

Opmerking

Bank Nine is in 9 kleurcombinaties verkrijgbaar.

Afmetingen

L4500 x B581 x H445 mm (hoogte zitvlak)