Constructo 100

SKU: 10000296 Categorieën: ,
Meer informatie aanvragen

Met een capaciteit van 100 liter is de Constructo 100 de ideale afvalbak voor drukke omgevingen. De capaciteit van de afvalbak kan zelfs worden vergroot naar 120 liter door de RVS binnenbak te vervangen door een plasticzakhouder. In geval van geplande piekdrukte, bijvoorbeeld tijdens evenementen, kan de capaciteit van de Constructo 100 ook worden uitgebreid met een pakezel.

De Constructo 100 afvalbak is voorzien van een robuuste RVS slotstang met dubbele vergrendeling en is eenvoudig te ledigen. De noppen op de deurpanelen voorkomen dat er posters en stickers op de panelen van de afvalbak geplakt kunnen worden.

Door de speciale bodemplaat kan de afvalbak rechtstreeks op beton of asfalt worden gemonteerd. Het product is volledig modulair opgebouwd, waardoor onderdelen afzonderlijk vervangen kunnen worden. Vanwege al deze voordelen is de Constructo met 100 liter één van de meest voorkomende afvalbakken in de Nederlandse openbare ruimte. Optioneel kan er een asbak aan de staander gemonteerd worden.

Kenmerken van de Constructo 100

  • Eenvoudig te ledigen
  • Gemaakt van stevige materialen met een hoogwaardige afwerking
  • Volledig modulair opgebouwd

Materialen

De Constructo 100 is thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat in een RAL-kleur naar keuze. Deze afvalbak voor de openbare ruimte bestaat uit sterke materialen en staat garant voor een lange levensduur.

Materiaal

4 mm staal, thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 μ in RAL kleur naar keuze

Materiaal panelen

2,5 staal noppenplaat, thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 μ in RAL kleur naar keuze, voorzien van pianoscharnier

Materiaal binnenbak

RVS of plasticzakhouder

Capaciteit

100 liter

Inclusief

betonvoet

Optioneel

Vuurwerkafdekplaat, asbak, logo, panelen bekleed met FSC 100% hardhout onbehandeld

constructo100-maatvoering