Middelbare school in Vught kiest voor Grid

Een vakman van Grijsen aan het werk met de boombank
Een vakman van Grijsen aan het werk met de boombank
Een vakman van Grijsen aan het werk met de boombank
Een vakman van Grijsen aan het werk met de boombank
Een vakman van Grijsen aan het werk met een bank

Grid-banken naar Vught

Onze vakmensen zijn in topvorm! De afgelopen week zijn ze namelijk druk geweest met twee prachtige boombanken. De boombanken zijn voorzien van een Grid-zitting en een stalen onderstel. Daarnaast heeft de bank een doorsnede van drie meter! De boombanken worden geplaatst bij een middelbare school in Vught. De vakmensen van Grijsen zijn hierbij aanwezig om de boombanken op locatie te monteren.

De Grid-serie van Grijsen

De Grid-serie van Grijsen bestaat uit verschillende elementen. De elementen worden normaal gesproken geleverd met een betonnen onderstel, maar voor dit project is er gekozen voor een stalen onderstel. De elementen uit de serie hebben verschillende vormen.

De zitting en de rugleuning van de bank wordt door middel van een vingerlasverbinding aan elkaar verbonden. Door deze verbinding lijkt het alsof de zitting en de rugleuning uit één stuk hout is gemaakt. Het afgeronde zitvlak zorgt voor een zachtere uitstraling van de bank. Nog een fraai detail: alle balken lopen taps, waardoor de afstand tussen de balken overal evenwijdig is. Dit creëert een hoogwaardige uitstraling en een een beter zitcomfort.

Eindeloos combineren

Naast de ronde boombank in dit project, is het ook mogelijk om de Grid-serie in andere vormen te verkrijgen. Dit geeft de mogelijkheid om uw locatie te voorzien van een speelse zitopstelling. De elementen uit de Grid-serie kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Alle combinaties tussen verschillende elementen zijn mogelijk. Met de Grid-serie kunt u dus echt ‘Eindeloos combineren!’.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot de Grid-serie? Vraag via onderstaande knop snel meer informatie aan!

Stel direct uw vraag over de Grid!

Gerelateerde producten