De Retro-serie: het voorbeeld van vakmanschap en kwaliteit

Vakmanschap en kwaliteit

Dagelijks zijn onze eigen vakmensen bezig met het produceren en assembleren van de producten van Grijsen. Met uiterste precisie en oog voor detail wordt elk product met zorg in elkaar gezet. De Achterhoekse mentaliteit voert in onze productiehal de boventoon: nuchter, betrokken en eerlijk. Net als onze producten. Ons straatmeubilair staat garant voor kwaliteit, eenvoud, stijl en comfort. Daarnaast begeleidt Grijsen met zijn ruime kennis en ervaring ook volledige projecten met zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Hierdoor ontzorgen we de klant volledig.

Wij stellen hoge eisen aan onze producten. Straatmeubilair moet duurzaam, sterk en mooi zijn. Onze producten staan dag en nacht in de buitenruimte en hebben te maken met verschillende weersinvloeden. Zo schijnt de ene dag de zon, terwijl het de andere dag flink kan regenen. Ook de omgeving heeft invloed op het meubilair. Een bank aan zee of in het bos moet eenmaal van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast maakt een divers publiek gebruik van de producten. Het krijgt dus redelijk wat te verduren. Iedereen moet van onze producten kunnen genieten. Niet alleen vandaag, maar ook voor de dag van morgen.

Retro-serie

Een mooi voorbeeld van hoe onze visie op het gebied van kwaliteit en vakmanschap zich uit in de praktijk, is onze nieuwe Retro-serie. Deze serie is speciaal naar wens ontwikkeld voor een project in de Duitse gemeente Alpen. Het ontwerp van deze serie is geïnspireerd op een stijl uit het verleden, maar dan met een moderne twist. Het resulteerde in producten met unieke designs die elkaar versterken. Door de chique afwerking en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen is deze serie geschikt voor A-locaties, bijvoorbeeld in het centrum of op een stadsplein. De Retro-serie bestaat uit een buitenbank, een salontafel, een fietsbeugel en een afzetpaal. Al deze producten zijn leverbaar in diverse kleurstellingen.

Vakbeurs Openbare Ruimte

Helaas hebben we tot nog toe de Retro bank niet aan jullie kunnen laten zien, maar binnenkort is het dan eindelijk mogelijk! Na twee jaar is het weer mogelijk om een fysieke beurs te organiseren en te bezoeken. Want: op 22 en 23 september vind de Vakbeurs Openbare Ruimte weer plaats en uiteraard is Grijsen weer aanwezig. We kunnen namelijk niet wachten om jullie weer te zien en jullie van alles te laten zien! Ben je benieuwd, bijvoorbeeld naar ons Retro-bank of ons vakmanschap, of wil je gewoon weer gezellig een praatje maken? Bezoek dan onze stand. Je kunt ons vinden op stand 4.1.40!

PS: de koffie staat klaar!

 

Gerelateerde producten