Primeur tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

De bank die sporten in de openbare ruimte stimuleert

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte lanceren Grijsen Park & Straatdesign en Boomkwekerijen M. van den Oever het ‘Bewegings Bankje’. Een gezamenlijk initiatief, waar bewegen, ontmoeten, groen genieten en recreëren in samenkomen. Deze unieke en duurzame bank zal door Lodewijk Hoekstra, co-founder van NL Greenlabel, op bijzondere wijze worden onthuld op de eerste beursdag, woensdag 26 september.

Van den Oever en Grijsen, beiden NL Greenlabel partners, willen de buitenruimte fraaier en duurzamer maken. Door de krachten te bundelen maken ze met dit, Bewegings Bankje, kortweg BB’tje, de stad, het bedrijfsterrein en het schoolplein hipper en vooral bewegingsvriendelijker. De bankjes zorgen er voor dat mensen elkaar ontmoeten, samen gaan trainen, elkaar hierin stimuleren, uitdagen, informele ontmoetingen hebben en eventuele stress kwijtraken.
Op elk Bewegings Bankje wordt op een duidelijke en overzichtelijke manier een aantal basisoefeningen weergegeven die kunnen worden uitgevoerd. Deze oefeningen zijn geschikt voor zowel de ervaren sporter als de beginneling.

Uniek is dat bij elk Bewegings Bankje ook wordt gekeken naar de optimale groeninrichting. Hiervoor voeren de groenadviseurs van Van den Oever een Green Life™ Scan uit. Groen heeft namelijk een zeer positieve invloed op mensen. Het zorgt er voor dat mensen creatiever, socialer en actiever zijn.