Een Plane Picknickset voor elke groepsgrootte

Plane Duo en Plane picknickset
Plane Duo en Swing picknickset
Plane Duo en Swing picknickset

De Plane Duo en de Plane Swing zijn twee picknicksets uit het assortiment van Grijsen. Het ontwerp is gebaseerd op het ontwerp van de ‘traditionele’ Plane picknickset van Grijsen. Daar waar de Plane picknickset uit twee banken en een picknicktafel bestaat, bestaan de Plane Duo en de Plane swing uit een picknicktafel met twee of vier poefjes.

De Plane picknicksets zijn erg robuust. De tafel, bankjes en de poefjes bestaan uit hoge kwaliteit staal, in combinatie met duurzaam hout met een grote kopmaat. De ontwerpen van de picknicksets blinken uit in eenvoud en zijn toch ontzettend stijlvol.

Plane Swing
Plane Duo
Plane Duo

Voor elke groepsgrootte een geschikte picknickset

Een tijd terug heeft Grijsen deze picknicksets uit de Plane-serie mogen plaatsen bij de universiteit van Tilburg. Bij de universiteit zijn alle drie de varianten van de Plane picknicksets geplaatst.  Hierdoor ontstaat een speelse sfeer op de locatie. Daarnaast wordt de ruimte op de locatie optimaal gebruikt, omdat open plekken kunnen worden ‘opgevuld’ met de kleinere Plane Duo.

Door het verschillende aantal plekken aan de picknicktafel, is voor elke groepsgrootte van studenten een geschikte plek. Even met een studiegenoot samenwerken aan een project? Geen probleem! Neem gerust plaats aan de Plane Duo en werk ongestoord verder. Is de groepsgrootte groter? De Plane Swing is geschikt tot vier personen en zorgt voor een prettige plek om te studeren.

Meedenken met de gebruiker

Aangezien de studenten veelal op hun mobiele apparaten werken in de buitenruimte, was de wens vanuit de opdrachtgever om stroomvoorzieningen te verwerken in de picknicksets. Daarom heeft Grijsen de picknicksets voorzien van stopcontacten. Deze zijn verwerkt in de tafelpoot van de picknicktafel. De studenten van de universiteit kunnen hierdoor uren lang zorgeloos studeren, zonder rekening te hoeven houden met de accu van hun laptop of telefoon.

Wil je meer zien van dit project in Tilburg? Klik hier om meteen meer foto’s te zien!

Plane Duo met stopcontact
Plane Swing
Plane Swing

Gerelateerde producten

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van maatwerk of producten? Neem gemakkelijk contact met ons op!