Plane II banken schitteren in Noordwijk

Noordwijk boulevard 1
Noordwijk boulevard 2
Noordwijk centrum
Noordwijk boulevard 3

 

De badplaats Noordwijk trekt jaarlijks veel toeristen uit binnen- en buitenland. Deze toeristen komen hier voor het mooie strand en het eindeloze uitzicht op de prachtige Noordzee. Vooral bij warm weer is het er erg druk. Voor een schoon en aangenaam verblijf heeft Grijsen naast afvalbakken ook verschillende zitelementen gemaakt en geleverd voor de gemeente Noordwijk.

Om te zorgen dat alle toeristen aangenaam kunnen verblijven zijn er verschillende banken uit de Plane II serie geplaatst. In het centrum van Noordwijk zijn er Plane II comfort banken met rugleuning geplaatst. Deze banken zijn voorzien van een speciale coating voor de bescherming van het hout. Op de boulevard en in de duinen is er gekozen voor de grotere Plane II comfort duo banken, om plaats te bieden aan meer personen. De banken die geplaatst zijn geven een mooi uitzicht op de zee. De reacties op de banken zijn erg positief: ‘‘Een mooi type bank waar je comfortabel op kunt zitten.’’

Bekijk meer foto’s

Golfbank Noordwijk

De banken op de boulevard zijn een aanvulling op de in 2016 geplaatste golfbanken. De golfbank is een maatwerkproject ter ere van het 150-jaar bestaan van de Badplaats Noordwijk. Deze bank is, zoals de naam al vermoedt, geïnspireerd op de zee en benadrukt het natuurlijke karakter van Noordwijk. De banken zijn inmiddels een kenmerkend onderdeel geworden van de boulevard. Grijsen is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp, de productie en de plaatsing. Ook verzorgen wij het onderhoud. De banken zien er logischerwijs, na bijna 3 jaar, nog steeds erg mooi uit.

Toegepaste producten