Partners

Grijsen werkt nauw samen met andere bedrijven. Deze samenwerkingen zijn belangrijk voor ons. Want door de juiste samenwerkingen aan te gaan, wordt je als bedrijf beter. En met onze parners wordt het inrichten van de openbare ruimte nog mooier en beter.

Tauw

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met ruim 1.000 medewerkers die vanuit 30 vestigingen in Europa werken aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving. Het creëren van een duurzame circulaire leefomgeving kan niet zonder betrokken samenwerkingspartners. Eén van onze bijzondere samenwerkingspartners is Grijsen Park & Straatdesign. Samen hebben wij het geloof dat de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving altijd beter kan. Tauw en Grijsen werken samen aan duurzame innovaties om de openbare ruimte echt te beleven. Mooie trotse samenwerkingsproducten zijn bijvoorbeeld de circulaire fietsbank en de nieuwe Grijsen AR APP.

www.tauw.nl 

Staatsbosbeheer

Goed hout hoeft niet van ver te komen. Daarom werkt Grijsen al een lange tijd samen Staatsbosbeheer. Deze samenwerking heeft onder andere geresulteerd in de Natuur Comfort Serie. De tafel en banken zijn volledig gemaakt van FSC® hout afkomstig uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer, dat maakt deze duurzame samenwerking uniek. De meubels uit deze serie worden gekenmerkt door eenvoud en detail. Het meubilair is geschikt voor elke ondergrond en kan dus worden geplaatst in de openbare ruimte in de stad, maar ook in bossen of parken.

Maar de Natuur Comfort is niet het enige tastbare resultaat van de goede samenwerking tussen Grijsen en Staatsbosbeheer. Grijsen gebruikt ook Hollands hout voor haar Pure serie. Want goed hout hoeft niet van ver te komen. Staatsbosbeheer produceert kwaliteitshout en dat is zelfs onbehandeld een uitstekend alternatief voor hardhout. En daarmee heel geschikt voor de Pure banken. Staatsbosbeheer is blij met deze bestemming van het geoogste bos. Tenslotte is oogst  noodzakelijk vanwege bosonderhoud en om verjonging van het bos te stimuleren. Op deze manier wordt een veerkrachtig bos voor de toekomst gewaarborgd en kunnen ook de volgende generaties genieten van de Nederlandse bossen. Dankzij de samenwerking met Grijsen worden er kwaliteitsproducten gemaakt van eigen Nederlands hout.

www.staatsbosbeheer.nl

NL Green Label

NL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing (Tuin- en Landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (tv tuinman), heeft tot doel het gebruik van duurzame producten en materialen en groen in de ruimste zin van het woord te bevorderen. Om dit ook meetbaar te maken heeft Royal HaskoningDHV in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Duurzaamheid is daarmee integraal meetbaar gemaakt. Dat maakt het voor iedereen eenvoudiger om bewuste en verantwoorde keuzes te maken. De Stichting Eerlijk Buitenleven is toezichthouder op de procedure voor labeling.

Grijsen is al sinds het begin betrokken bij NL Green Label als Business Partner.

www.nlgreenlabel.nl

Hydrotec

In 50 jaar werd een Bremer Handelsvertretung onder leiding van Gisbert Brinkschulte het wereldwijd opererende bedrijf: HYDROTEC. Meer medewerkers, meer klanten, meer producten, meer divisies. Vandaag beschouwt Hydrotec zichzelf als een groeiend multi-talent met een toekomst – en de constante wens om hun werk nog beter te maken voor klanten over de hele wereld.

Hydrotec heeft gebruik gemaakt van de kansen die de uitbreiding van de EU biedt en zijn vandaag een van de toonaangevende aanbieders in hun doelmarkten daar. Dit is maar op één manier mogelijk: producten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen.

De samenwerking die Grijsen met HYDROTEC heeft, is voor de levering van boomroosters.

www.hydrotec.com

 

Sineu Graff

Onder het motto ‘Voor de stad van morgen’ levert het Franse merk Sineu Graff intelligente, vooruitstrevende oplossingen voor de inrichting van de stedelijke en landelijke omgeving. Met meer dan 40 jaar ervaring in stadsplanning heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een sterke, innovatieve partner voor stads- en landschapsarchitecten en hun opdrachtgevers.

Het programma van Sineu Graff bestaat uit:

  • Banken
  • Plantenbakken
  • Afvalbakken
  • Boomroosters
  • Hekwerken en andere afscheidingen

Bekijk in de folder het banken aanbod van Sineu Graff

buitenbanken-sineugraff

 

 

 

 

 

 

www.sineugraff.com