Leaflet voor de nieuwe Retro-serie

Grijsen presenteert een nieuwe lijn van straatmeubilair: de Retro-serie. De Retro-serie kenmerkt zich door een stijl uit het verleden, maar dan met een moderne twist. De lijn van straatmeubilair is ontworpen voor een project in het Duitse dorp Alpen. De bank vormt de basis van deze lijn: stijlvol en chique. Daarnaast bestaat de serie uit een fietsbeugel, een afzetpaal, een salontafel en een loungeset.

Stijlvol ontwerp

Bij het ontwerpen van deze serie was het van belang dat het meubilair een huiskamergevoel moest overbrengen. Dit is gerealiseerd door ronde vormen in alle producten terug te laten komen. Het hout op de fietsbeugel en de armleuningen van de bank geeft het meubilair een extra warm gevoel. Met de salontafel een twee Retro banken kan een loungeset worden gecreëerd in de openbare ruimte: een sfeervol huiskamer-gevoel. Ook de afzetpaal is stijlvol, maar bovenal bijzonder functioneel. Met de afzetpaal worden voetgangers beschermd tegen gemotoriseerd verkeer op de locatie. Kortom, waardige toevoegingen aan het huidige assortiment van Grijsen.

Een duurzame oplossing

De nieuwe producten uit de Retro-serie zijn uiteraard erg duurzaam. Het staal wordt thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat. Het coaten van het staal kan in een Akzo- of RAL-kleur naar keuze. Door deze mogelijkheid kan het meubilair beter worden afgestemd met de locatie. Voor de afwerking wordt er gebruik gemaakt van tropisch hardhout uit de hoogste duurzaamheidsklasse.

Wil je meer informatie ontvangen over deze serie in de vorm van een leaflet?

Ja, ik wil graag de leaflet ontvangen!