Nieuwe bankenserie voor de openbare ruimte

Nieuwe bankenserie voor de openbare ruimte Cubic II

‘Strakke lijnen gecombineerd met natuurlijke afronding vormen het eigentijdse design van de Cubic II’

Vanaf vandaag is het officieel. Grijsen heeft een nieuwe bankenserie. Deze bankenserie, genaamd Cubic II, vervangt zijn voorganger, de Cubic, die nu al meer dan 10 jaar in het straatbeeld is terug te vinden.

De Cubic-bankserie was nog steeds succesvol, maar als vooruitstrevend bedrijf is Grijsen continue in ontwikkeling. En daar hoort ook het design van de buitenbanken bij. Deze nieuwe Cubic II lijn past beter in het huidige straatbeeld. Het design is eigentijdser en natuurlijker door de afgeronde hoeken. Toch doet de vernieuwde bankenserie zijn naam, die is afgeleid van het kubisme, nog steeds eer aan. Dit is vooral goed te zien in de schuine contour van de rugleuning, die daarmee ook een opvallend detail vormt.

Wij voeren de Cubic II uit in een combinatie van hout met staal, maar ook volledig in staal. Bij de uitvoering in hout kunnen wij het stalen frame inleggen met een matras van smalle houten latten wat zorgt voor een elegante uitstraling. Ook een matras van brede planken is mogelijk, dit zorgt voor een stoere uitstraling. Hierdoor kan er voor de uitstraling worden gekozen die past bij de openbare ruimte, elegant of stoer.