Kom jij ons team versterken?

Het team van Grijsen

Grijsen is op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van assemblage medewerker.

Wat zoeken wij
Voor onze productieafdeling zijn wij op zoek naar een Assemblage medewerker. Je werkzaamheden bestaan uit het maken (assembleren) van straat- en parkmeubilair middels verschillende technieken volgens de productie- en kwaliteitsnormen. Daarnaast voer je zelfstandig na- en eindcontroles uit van eigen werk. Ook het plaatsen (monteren) van straat- en parkmeubilair op locatie behoort tot de werkzaamheden.
Wij zoeken een collega die een teamplayer is en tevens in staat is zelfstandig te werken. Je hebt kennis van de materialen waarmee Grijsen werkt, zoals hout, staal. Je kunt goed planmatig werken, en bent in staat initiatiefrijk te zijn wanneer het werk erom vraagt. Je hecht waarde aan orde en netheid in het werk en je werkt nauwkeurig.

Wat vragen wij
Wij zoeken een Assemblage medewerker die met veel enthousiasme mooie producten wil maken. Je zult in een hecht team samenwerken waarbij je ook zelfstandig een rol te vervullen hebt en eigen inzicht wordt verwacht.

– Technisch georiënteerde MBO opleiding
– VCA Certificaat (vereist)
– Rijbewijs B en BE (vereist)
– Kennis van materialen
– Heftruckcertificaat (pré)

Wat bieden wij
Het betreft een fulltime dienstverband met kans op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid. Wij bieden een mooie werkplek bij hét bedrijf voor straatmeubilair. Wij bestaan al meer dan 25 jaar en zijn een gezond en groeiend familiebedrijf. We hebben een no-nonsense cultuur en een nuchtere, Achterhoekse werkmentaliteit.

Waar ga je werken?
Grijsen park & straatdesign wil mensen zoveel mogelijk laten genieten van het buitenleven. Door de openbare ruimte mooier te maken, door gemak te bieden, door spontane contacten tussen de mensen tot stand te brengen. Sinds 1989 verdiept Grijsen park & straatdesign zich in de mogelijkheden met de openbare ruimte door daar op in te spelen met frisse, innovatieve en goed doordachte producten.
Grijsen park & straatdesign ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt straatmeubilair met een high end positie in de markt van de openbare ruimte. In de visie van Grijsen park & straatdesign staan design, kwaliteit en duurzaamheid centraal. Grijsen park & straatdesign is specialist in maatwerkprojecten; banken, afvalbakken, boomroosters en vele andere objecten worden van idee tot realisatie projectmatig verzorgd. Daarnaast beschikken ze over een breed programma standaard producten. Wij opereren zowel nationaal als internationaal.

Interesse? Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk voor 18 augustus naar hr@grijsen.nl
De sollicitatiegesprekken staan gepland voor week 34.

Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Stefan Rensen, 0543 – 820 981 of s.rensen@grijsen.nl