Grijsen vervaardigt informatietableau voor Callantsoog

Bij de strandopgang Kieftegelop, bij Callantsoog, kan men genieten van een nieuw uitkijkpunt. Vanaf deze duintop heb je een fraai uitzicht over de omgeving. En vanaf nu is niet alleen de omgeving fraai, maar ook het uitkijkpunt zelf. Het uitkijkpunt is cirkelvormig waarbij de rand van het uitkijkpunt is vormgegeven als informatiepaneel. Als je dus in het midden staat, kun je allerlei informatie lezen. Bijvoorbeeld over wetenswaardigheden over de omgeving, de flora en fauna. Grijsen mocht dit bijzondere informatietableau vervaardigen en plaatsen. Het ontwerp is van Dijk&co, Rob van Dijk i.s.m. Merijn Groenhart (voorheen Toprapport nu IAAY) en Mariska van den Berg (onderzoek en tekst).
Dankzij dit informatietableau biedt het uitkijkpunt zowel recreatieve als educatieve waarde aan bezoekers en burgers van Callantsoog.

De provincie Noord-Holland, Staatsbosbeheer, Landschap Noord- Holland en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier hebben meegewerkt aan dit project. De werkzaamheden voor dit uitkijkpunt zijn uitgevoerd door aannemingsbedrijf Dekker B.V. Grijsen park & straatdesign heeft het tableau geproduceerd en geplaatst.
callantsoog (3)
callantsoog (1)

Kijk hier voor meer foto’s