Grijsen AR app

Zelf uw buitenruimte inrichten en zien hoe het straatmeubilair staat op uw marktplein, park of kantoortuin? Grijsen maakt het mogelijk met onze Augmented Reality (AR) app waarin we de virtuele wereld met de echte wereld combineren. Dankzij deze AR app kunt u spelen met de plek waar een afvalbak of buitenbank kan staan, maar kunt u ook experimenteren met de kleur. Je ziet direct, op je smartphone, hoe de openbare ruimte eruit kan komen te zien.

Hoe werkt de app

Door middel van een marker, een kubus, die op de gewenste locatie kan worden neergezet, werkt de app. Met de app op de smartphone scant u de marker. Vervolgens selecteert u het product dat u in de openbare ruimte wilt zien. Deze verschijnt in 3D op de plek waar de marker staat in de openbare ruimte.

Ga direct aan de slag en laat uw buitenruimte tot leven komen!

1.   Download de Grijsen AR app in de Appstore of Google Play Store

Google Play Store Grijsen AR app Grijsen AR App Store

2.   Vraag de marker aan of download deze.

De app werkt het beste met de marker die Grijsen hier speciaal voor ontwikkeld heeft. Deze marker kunt u kosteloos bij ons opvragen. Ook kunt u de marker downloaden en deze zelf printen en vouwen. Echter kan het zijn dat de app dan niet optimaal werkt. Daarom raden wij u aan de marker bij ons aan te vragen.

Marker aanvragen Download marker

3.  Vouw de marker of print de marker en vouw deze

 

4.  Zet de marker op de door uw gewenste plek

 

5. Open de Grijsen AR app en richt de camera van uw smartphone op de marker, scan deze en bekijk het straatmeubilair

 

  Bekijk hieronder hoe de app werkt.