Grijsen maakt 1,5 meter-samenleving zichtbaar

Bank met sticker 1
Bank met sticker 2
Bank met sticker 3
Bank met sticker 7
Bank met sticker 4
Bank met sticker 5
Bank met sticker 6

 

Houd 1,5 meter afstand! Dat is de komende tijd de dringende waarschuwing van de overheid en het RIVM. Grijsen speelt daar op in met een speciale sticker en een kunststofplaatje voor buitenmeubilair. Deze stickers en kunststofplaatjes kunnen in de breedte op de zitting of rugleuning van bestaande buitenbanken worden aangebracht en geven precies de 1,5 meter afstand aan.

Grijsen wil met deze producten haar klanten ondersteunen in deze bijzondere periode. Nu de zomermaanden in aantocht zijn, zal het ongetwijfeld drukker worden in de openbare ruimte. Om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan is het van groot belang dat mensen in parken en op straat 1,5 afstand van elkaar bewaren. Om deze reden zijn de stickers en kunststofplaten precies 1,5 meter lang en kunnen mensen ervaren wat 1,5 meter afstand werkelijk is. Tevens voorkomt het dat mensen te dicht naast elkaar gaan zitten.

Wij willen als bedrijf een maatschappelijke bijdrage leveren aan deze veranderende samenleving. Daarom worden de stickers en kunststofplaatjes zo goedkoop mogelijk aangeboden. Zo probeert ook Grijsen een bijdrage te leveren aan de strijd tegen het virus. De speciale stickers en plaatjes met de tekst ‘Houd 1,5 meter afstand van elkaar!’ zijn vanaf nu te bestellen in de webshop van Grijsen.