Emmeloord – De Deel

Constructo 102
Constructo 102
Constructo 102
Constructo 102
Constructo 102
Constructo 102
Constructo 102

Het afgelopen jaar heeft Grijsen Emmeloord voorzien van nieuwe afvalbakken. De gemeente Noordoostpolder heeft hierbij de keuze laten vallen op de Constructo 102.

Het vervangen van de bestaande afvalbakken in Emmeloord is het gevolg van een herinrichting van het centrale plein De Deel. Het bestaande parkeerterrein moest worden vervangen door een leefbaar en klimaatbestendig plein. Hierbij is er voor gekozen om het plein op te delen in twee delen: een groen horecaplein en een vernieuwd parkeerterrein dat geschikt is voor evenementen.

Bij deze herinrichting was Grijsen verantwoordelijk voor de afvalbak op en rondom het plein. Gemeente Noordoostpolder heeft gekozen voor de Constructo 102. De Constructo 102 is eigenlijk de Constructo 100 in een nieuw jasje. Dat nieuwe jasje uit zich in de 10% meer inhoud die deze Constructo 102 afvalbak biedt. Daarnaast kenmerkt het design zich door de rondere vorm en zijn alle boutkoppen en scharnieren verwerkt in het ontwerp, waardoor deze niet zichtbaar zijn. De afvalbakken zijn voorzien van een inwerpopeningen die naar binnen lopen. Hierdoor valt het afval in afvalbak en blijft het niet liggen op de rand.

Gerelateerde producten