Den Bosch, winkelcentrum Arena

den-bosch-winkelcentrum-arena-maatwerk-meubilair

In juli 2015 is het winkelcentrum Arena in Den Bosch gereed. Het winkelcentrum heeft een grondige renovatie ondergaan en Grijsen heeft bijgedragen aan de inrichting ervan. Wij hebben de unieke zitelementen, die speciaal voor het winkelcentrum zijn ontworpen, gemaakt. De royale banken zijn uitgevoerd in hout en voorzien van een speels lijnenpatroon in warme houttinten.

Daarbij bestaan de banken niet alleen uit houten balken, maar zijn er ook twee stalen balken gebruikt. Deze stalen balken hebben exact dezelfde vorm en lopen vloeiend mee in het ontwerp van de bank. Om het speelse karakter extra te benadrukken en de warme uitstraling te behouden is voor de stalen balk gekozen voor een lichtblauwe en een olijfgroene kleur. Hetzelfde materiaalgebruik en kleurstelling is gebruikt voor de leeftafel die in het winkelcentrum is geplaatst. Deze gezellige leeftafel nodigt niet alleen uit om te ontmoeten, maar ook om de archeologische vondsten uit het winkelgebied van dichtbij te bekijken.

De tafel is namelijk voorzien van diverse vitrines waarin de vondsten, die voor de bouw van het winkelcentrum zijn gevonden, tentoongesteld worden. De zitelementen worden gecombineerd met plantenbakken met fleurige beplanting. De renovatie van het winkelcentrum wordt in juli afgerond. De opdrachtgever is Aberdeen Asset Management en het ontwerp is van Blom&Moors.

Toegepast meubilair

• Maatwerk banken.
• Frame: Staal thermisch verzinkt en tweelaags gepoedercoat 120 μ in RAL kleur.
• Zitvlak: 100% hardhout
• Maatwerk afvalbak.