Den Bosch, BolDuc

den-bosch-bolduc-muurbank-straatmeubilair-maatwerk

Het buitenterrein van het zakencentrum BolDuc in Den Bosch heeft een ware metamorfose ondergaan. De buitenruimte van het karakteristieke kantoorpand is in juli 2015 opgeleverd en is nu een aangename verblijfsruimte waar ambitieuze ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Voor de herinrichting is duurzaamheid een belangrijk aspect geweest. En hier passen de producten van Grijsen met hun hoge levensduur goed bij.

Wij hebben het buitenterrein verfraait met diverse elementen. Zo zijn er grote ronde banken geplaatst, voorzien van een comfortabele rugleuning, die een echte eyecatcher op het buitenterrein zijn. Deze banken zijn voorzien van elektriciteit zodat er met mooi weer ook buiten gewerkt kan worden. Daarnaast hebben wij zitelementen geplaatst op de antracieten keerwanden die tevens dienst doen als plantenbakken en zijn de diverse bomen van ons Globe boomrooster voorzien.

Om te zorgen dat het buitenterrein schoon blijft, is er op verschillende plekken de Constructo afvalbak geplaatst. Deze afvalbak is voorzien van een voorpaneel met daarin de naam BolDuc, wat mooi past bij de chique uitstraling van het kantorencomplex. Voor rokers zijn er op diverse plekken peukenpalen geplaatst. De herinrichting van de buitenruimte van Bolduc is in opdracht van Achmea Vastgoed en Vb&T gebeurd. Het ontwerp is van Studio Y architecten en KruitKok landschapsarchitecten.

Toegepast meubilair

• Maatwerk banken.
• Frame: Staal, thermisch verzinkt en gepoedercoat 120 μ in RAL-kleur.
• Zitvlak: 100% hardhout
• Afvalbak Constructo 50
• Peukenpaal Fumo II
• Boomrooster Globe