Onze Constructo 2 afvalbak

afvalbak Constructo 2 van Grijsen

Onzichtbare scharnieren, weggewerkte boutknoppen en een moderne, ronde vormgeving. Dit zijn de kenmerken van de Constructo 2 afvalbakken van Grijsen. Bij de ontwikkeling van deze afvalbak was design belangrijk voor ons, maar nog belangrijkere was gebruikersgemak. Zo hebben wij alle zijden van de inwerpopening schuin naar binnen laten lopen waardoor je wordt uitgenodigd om afval in de afvalbak te werpen. Tevens is het mogelijk om het afval aan beiden zijden in de afvalbak te gooien. Door deze afwerking volledig rondom kan de Constructo 2 vrij in het straatbeeld worden geplaatst.

Niet alleen met de gebruikers op straat hebben wij rekening gehouden bij het ontwerpen van de Constructo 2. Maar ook met degene die de afvalbak ledigingen. Voor hen is het belangrijk dat ze gemakkelijk, snel en zonder al teveel inspanning de afvalbak kunnen ledigen. Bij de Constructo 2 is de inworprand geïntegreerd in het deurpaneel. Dit betekent dat dat bij opening van de deur de inworpopening meedraait. Dit zorgt ervoor dat de inzamelbak volledig kan worden geledigd en er geen ‘koppensnellereffect’ ontstaat. De scharnierconstructie is verdekt opgesteld en, door de gekozen vormgeving, draait deze onder de kap door. Daardoor heeft de deur een zeer ruime openingshoek wat het inzamelen van afval makkelijker maakt. Het slot van de Constructo 2 bestaat uit een tweepuntsluiting. Het voordeel hiervan is, dat de deur kan worden dichtgegooid wat het gebruikersgemak van de inzamelaar verhoogd.

Zelf de voordelen van de Constructo 2 bekijken?
Neem dan contact met ons op, info@grijsen.nl of 0543 516 950. Wij komen graag naar u toe met onze demobus zodat u zelf deze gebruikersvriendelijke afvalbak kunt bewonderen.