Circulaire afvalbakken vanaf nu beschikbaar!

Tweedehands afvalbakken van Grijsen

Grijsen zet zich in voor een volledig Circulaire Economie. Het probeert de uitval van grondstoffen tot een minimum te beperken. Dat doet Grijsen door het terugnemen van gebruikte afvalbakken. De afvalbakken moeten bij herinrichtingen plaatsmaken voor nieuwe afvalbakken, terwijl de technische staat van de ‘oude’ afvalbakken nog goed is. Door middel van het terugnemen wil Grijsen voorkomen dat afvalbakken ten onrechte bij het oud-ijzer belanden en worden vernietigd.

Levensduur

De afvalbakken van Grijsen hebben een levensduur van minimaal 20 jaar. Dit komt doordat de onderdelen van de afvalbak thermisch verzinkt worden en de afvalbak wordt voorzien van een tweelaagse poedercoating. Ondanks de hoge kwaliteit, worden afvalbakken vaak al vroegtijdig weggehaald.

Grijsen vindt het ontzettend zonde dat de levensduur van afvalbakken niet optimaal gebruikt wordt en heeft daarom een oplossing: het aanbieden van kwalitatief goede tweedehands afvalbakken! De tweedehands afvalbakken hebben jarenlang in de openbare ruimte geschitterd, maar zijn nog lang niet afgeschreven. Ze zijn dus perfect voor locaties die graag kwalitatief goede afvalbakken willen hebben, maar te maken hebben met een lager beschikbaar budget.

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

De afvalbakken worden allemaal schoongemaakt en technisch nagelopen, waardoor de afvalbak weer een geruime tijd mee kan. De gebruikte afvalbakken van Grijsen worden tegen een gunstige prijs aangeboden, waardoor dit een optimale oplossing is voor locaties met minder budget, zoals sportverenigingen.

Benieuwd geworden? Bekijk hier het actuele aanbod:

Ik wil het aanbod bekijken!