Buitenruimte vaak vergeten bij inrichting kantoren

Straatmeubilair Grijsen bij kantoortuin Bolduc

De inrichting van de buitenruimte bij kantoren is vaak ondergeschikt en wordt soms zelf vergeten. Terwijl een goede en mooie inrichting van deze buitenruimte het werkplezier verhoogt en zorgt voor behoud, of zelfs vergroting, van de waarde van het kantoorterrein.

Medewerkers vinden het prettig als ze zich thuis voelen op kantoor. En dit beperkt zich niet alleen tot de werkvloer, maar ook de buitenruimte is van belang. Tijdens de pauze de mogelijkheid hebben om buiten te kunnen zitten en te lunchen. Of zelfs bij mooi weer buiten te kunnen werken. Dit geeft de medewerker meerwaarde en draagt daardoor bij aan een hogere arbeidsproductiviteit.
Daarnaast straalt een mooi ingericht bedrijventerrein positief af op het bedrijf zelf en zorgt voor een professionele uitstraling.

Grijsen weet als geen ander dat straatmeubilair de buitenruimte verfraait. Denk aan comfortabele banken, plantenbakken die groen toevoegen en een mooi afvalbak zodat er geen zwerfafval ontstaat.
Bolduc is zo’n voorbeeld van een goed verzorgd bedrijventerrein. Grijsen heeft voor dit zakencentrum in Den Bosch de buitenruimte verfraait met diverse elementen. Zo zijn er grote ronde banken geplaatst, voorzien van een comfortabele rugleuning, die een echte eyecatcher op het buitenterrein zijn. Deze banken zijn voorzien van elektriciteit zodat er met mooi weer ook buiten gewerkt kan worden. Daarnaast hebben wij zitelementen geplaatst op de antracieten keerwanden die tevens dienst doen als plantenbakken en zijn de diverse bomen van ons Globe boomrooster voorzien.

Om te zorgen dat het buitenterrein schoon blijft, is er op verschillende plekken de Constructo afvalbak geplaatst. Deze afvalbak is voorzien van een voorpaneel met daarin de naam BolDuc, wat mooi past bij de chique uitstraling van het kantorencomplex. Voor rokers zijn er op diverse plekken peukenpalen geplaatst. De herinrichting van de buitenruimte van Bolduc is in opdracht van Achmea Vastgoed en Vb&T gebeurd. Het ontwerp is van Studio Y architecten en KruitKok landschapsarchitecten.