Bietigheim, Bissingen

bietigheim-bissingen-lounge-afvalbak-quadrat

Voor een nieuwe kinderspeelplaats was de gemeente Bietigheim-Bissingen op zoek naar passende zitelementen en afvalbakken. Belangrijk hierbij was een modern design, optimaal zitcomfort en duurzaamheid. De zitelementen van de Lounge serie voldoen uitstekend aan deze vraag. De herkenbare en moderne, bijna architectonische vormgeving uitgevoerd in een combinatie van 100% FSC gecertificeerd hardhout en beton biedt de gebruiker comfort en warmte. Daarnaast hebben de Lounge banken een solide en degelijke uitstraling.

Een, voor de gemeente, bijkomend voordeel was dat de Lounge banken volledig afgemonteerd geleverd worden. Het storten van het beton met de bijhorende droogtijd en arbeid zijn nagenoeg verwaarloosbaar. Voor de afvalbakken is de keus gevallen op afvalbak Quadrat. Dit vanwege de markante en robuuste vorm. Deze afvalbakken worden niet alleen op de kinderspeelplaats neergezet, maar ook in de stad Bietigheim zelf. Daar worden de afvalbakken voorzien van een stalen kap.

Dankzij de massieve afwerking van stalen en roestvrij stalen onderdelen (3 en 4 mm dikte) is deze afvalbak zeer sterk en bestand tegen vandalisme. Daarnaast is de afvalbak zeer gebruikersvriendelijk doordat de roestvrij stalen binnenbak aan de voorzijde gemakkelijk kan worden geledigd. De Quadrat afvalbak is volledig thermisch verzinkt en voorzien van een dubbele poedercoating. Dit zorgt voor een hoge levensduur. De combinatie van de Loungebanken met de Quadrat afvalbakken geeft een moderne en duurzame uitstraling aan de kinderspeelplaats.

Toegepast meubilair

• Lounge 1 en Lounge 3
• Afvalbak Quadrat