Amsterdam, Makassarplein

amsterdam-makassarplein-maatwerk-straatmeubilair-poef

Met een nieuwe inrichting van het Makassarplein zijn veel bewonerswensen uit de buurt gerealiseerd. Zoals goede faciliteiten voor sporten, spelen, picknicken, tuinieren en elkaar ontmoeten. Met de nieuwe inrichting kan het Makassarplein weer uitgroeien tot een heerlijke ontmoetingsplaats van de buurt. Op het Makassarplein in Amsterdam staan Constructo afvalbakken naast het straatmeubilair uit de serie Plane. Het straatmeubilair heeft een warme, huiselijke uitstraling dat prima in deze buurt past.

Het plein krijgt nog extra sfeer door een fontein, kleurrijke beplanting, fruitbomen en moestuinen. Het plein is overzichtelijk en daardoor ook veilig. De geplaatste Plane serie bestaat uit muurbanken, picknicksets en zitbanken. Buurtbewoners kunnen op meerdere plekken op het plein gezellig met elkaar zitten terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

GROTE BOOMPOEF

Naast het Plane zitmeubilair en Constructo afvalbakken is door Grijsen park & straatdesign ook een grote boompoef gemaakt. Deze op maat gemaakte boompoef is een groot massief ogend element op het Makassarplein. Een mooi groot herkenbaar punt op het plein waar mensen op kunnen zitten en kinderen op kunnen spelen. Er is voor duurzame materialen gekozen zoals FSC® 100% -gecertificeerd hardhout en een thermisch verzinkt stalen onderstel.

Toegepast meubilair

• Maatwerk zitelement.
• Frame: Staal thermisch verzinkt.
• Zitvlak: 100% FSC hardhout.
• Picknickset Plane
• Afvalbak Constructo 100