Home  »  Maatwerk  »  Projectreferenties  »  Winterswijk, Notaristuin

Winterswijk, Notaristuin


Situatie

Als onderdeel van de revitalisering werd het nauwelijks gebruikte plantsoen in het centrum van Winterswijk omgeturnd tot een echte dorpstuin.

 

Aanpak

De tuin is vergroot, de aanliggende Kloksteeg is in ere hersteld, er zijn nieuwe paden gemaakt en er is nieuwe verlichting en nieuw meubilair geplaatst. Voor de dorpstuin werd maatwerk banken, stoelen en ligbedden gemaakt. Nieuwe planten en heesters zorgen samen met de monumentale bomen voor een aangename seizoensbeleving. Het kunstwerk/speelobject ‘Voor Altijd en Eeuwig’ van Carin Kolen is een spectaculaire blikvanger in de tuin.

 

Resultaat

Bezoekers van de dorpstuin kunnen er een boek lezen, in de zon zitten, met hun kinderen spelen en genieten van kunst.


© Copyright 2014 Grijsen park & straatdesign  |  
Proclaimer
  |  Webdesign en CMS: Frappant